Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Seperatör Nedir, Ne İşe Yarar?

02-12-2022 15:41
Seperatör Nedir, Ne İşe Yarar?
Seperatör aynı zamanda ahşap paravan ve ayırıcı olarak da adı geçen; evlerde, işyerlerinde, mağazalarda ve bunlar gibi yaşam alanlarının birçoğunda insanların karşısına çıkan oldukça şık bir tasarımdır. Birbirinden farklı seperatör çeşitleri, hem şık görüntüleri hem de yaşam alanlarında ki işlevsellikleriyle kullanıcıların gözde ürünü hâlini almış bulunuyor. Ortamlarda sıcak ve samimi bir hava yaratan seperatörler, raflı modelleri ile kullanıcıların sergilemek istedikleri eşyaların ana yeri oluyor. Çiçeklerin, vazoların, kitapların ve süs eşyalarının konulduğu yer hâlini de alan dekoratif seperatörler, bunun gibi birçok fonksiyonu barınıdırıyor. Kapısı olmayan veya kapı tercih edilmeyen alanlarda, giriş kısmı olarak kullanılan seperatör bölme, modern bir görüntü yaratmasının yanı sıra kullanıcılara daha düzenli bir alan sunuyor. Ayrıştırmak istenilen alanları, ortamın havasını bozmadan oldukça şık ve tarz bir hava bırakarak ayırmak seperatör bölme ile oldukça kolay ve mümkün. Aynı zamanda, tamamen yeni bir alan yaratmak için de kullanılabilen seperatör paravanlar; giyinme, dinlenme veya oturma gibi bireysel ihtiyaçların karşılanmasını sağlar.


Tamamen dekoratif amaçlı kullanılan dekoratif seperatörler duvarlara yapıştırılarak veya monte
edilerek kullanılabilir. Özellikle merdiven kenarlarına konularak alan tasarrufu sağlayan ve daha
kullanışlı, modern bir görüntü yaratan dekoratif seperatörler kullanıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Oldukça kaliteli ve sağlam olan seperatörler kullanıcıların sonucundan memnun kaldığı ve uzun yıllar severek kullanılan bir üründür. Bunun yanı sıra antrelerde, salon-mutfak ayrımlarında, giyinme kabinlerinde, özellikle alışveriş merkezlerinde bulunan tuvaletlerde sık sık karşılaşılan seperatör paravan ve seperatör bölme alan yaratmak ve var olan alanı daha işlevsel bir hâle getirmek için akla gelen ilk çözüm yollarından biridir.

Seperatör Çeşitleri

Günümüzde kullanımı oldukça artan ve gittikçe popülerlik kazanan seperatörler, birçok farklı model ve çeşit ile farklı fonksiyonları içinde barındırabiliyor. Modern, şık, bohem veya rüstik gibi tüm tarzlara hitap eden seperatör çeşitleri yazının devamında görülebilir. Seperatör çeşitleri; paravan, bölme, dekorasyon gibi birden fazla alanda kullanıcılara hizmet verir. Seperatör paravan ile var olan alanlarda, kullanıcılar kendileri için daha ufak alanlar yaratabilir ve aynı zamanda kişisel işlerini halledebilecekleri bir ortam sağlayabilirler. Seperatör paravan, öncelikli olarak yatak odalarında, tuvaletlerde, antrelerde ve oturma gruplarının olduğu alanlarda kullanılabilir.

Seperatör bölme; kullanıcıların, bulundukları alanı, birden fazla alana ayırmak ve yeni bir ortam oluşturmak için tercih ettiği ürünlerdir. Özellikle geniş alanlarda tercih edilen seperatör bölme, kullanıcılar için hem şık hem de modern bir hava oluşturur. Salon ve mutfak ayrımlarında, yatak odalarında, balkon ve teraslarda kullanılabilecek seperatör bölme, iki kişinin aynı alanı paylaşmasına da oldukça fayda sağlar. Özellikle raflı ve duvara sabitlenen seçenekleriyle tercih edilen dekoratif seperatör ise, kullanıcıların göz zevkine hitap eden ve alanlarda istenilen havanın yaratılmasını sağlayan, şık ve modern bir üründür.

Seperatör Fiyatları


Birbirinden farklı çeşit ve modele sahip seperatörler; doku, kalınlık, ebat, renk, uzunluk ve kalite gibi birçok faktörde farklılık gösterir. Seperatör fiyatları hakkında detaylı ve doğru bir bilgi almak için Altın İş web sitemizi ziyaret edebilir ve bizlerle iletişim kurabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.