Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Evinizi Tasarlamaya Duvar Panellerinden Başlayın

02-12-2022 12:57
Evinizi Tasarlamaya Duvar Panellerinden Başlayın

Ev, okul, hastane, kafe gibi çeşitli alanlarda kullanılan duvar kaplama panelleri geçmişte daha çok rutubeti önlemek, ısıyı ve sesi yalıtmak için tercih edilirdi. Duvar kaplama panelleri aynı zamanda bakteri üremesinin önüne geçerken fazla temizlik gerektirir. Günümüzde ise bu seçenekler haricinde farklı çeşitleriyle dekoratif amaçlı kullanılıyor. Bunların yanı sıra estetiği bozan priz, zarar gören duvar alanı gibi bölümleri gizlemek için kullanılır. Duvar kaplama panelleri mekânların gerek iç gerek dış alanlarında estetik görüntüsüyle değişim sağlayan başlıca seçeneklerden biridir.

Duvarı özenle temizledikten sonra panel, maket bıçağıyla aynı bölgeden birkaç defa keserek duvara yapıştırılabilir. Panellerin ham materyali strafor paneldir. Üzerine beton harcı döküldükten sonra kurutma bölümlerine yerleştirilir. En son renk baskısı yapılır. Hazır duvar panellerinin üretim

özellikleri ve görünümlerine göre farklı çeşitleri vardır. Paneller kullanıldıkları materyal ve sağladıkları görünüm veya avantajlara göre tercih edilebilir. Örneğin, ses yalıtımı için daha çok ahşap duvar panelleri tercih edilirken tuğla desenli duvar panelleri vintage görünümde tercih edilebiliyor.

 

Taş Desenli Duvar Paneli

Taş desenli duvar panelleri yüzeylere kolaylıkla uygulanıp zorlayıcı işlemler gerektirir bunun yanı sıra oldukça hafif ve dayanıklıdırlar. Doğal taş dekoratif duvar panelleri hazır oldukları için oldukça kullanışlıdırlar. Aynı zamanda uzun ömürlü ve estetik görünüm için ideal seçimlerden biridir.

 

Tuğla Desenli Duvar Paneli

Kullanıldığı alanlara otantik görünüm sağlayan tuğla desenli duvar paneli genel olarak fiber panel özellikte üretilir ve bu üretim gerçek tuğla görünümü sağlar. Modern estetiği dışında vintage görünüm için de tercih edilebilir.

 

Ahşap Duvar Panelleri

Ahşap duvar panelleri; ekonomik olma, kolay uygulanma, temizlik gerektirmeme gibi özelliklerinin yanında kimilerinin delikli yapısı konferans, sinema salonu gibi alanlarda ses yalıtımına yardımcı olarak akustik projelerde kullanılır. Estetik yönünden beyaz ahşap paneller, kır evi görünümü sağlarken yatak başlığında kahverengi tonları kullanarak Scandi modelli bir sadelik elde edilebilir. Ahşap duvar panelleri üç boyutlu görünümleri ile istenilen derinliği sağlar. Tek duvarı kaplamak modern görünümü sağlarken renk kahve tonlarındayken tüm duvarları kaplamak boğucu bir görünüme sebep olabilir.

 

Mdf Duvar Panelleri

Yumuşak ve sert ahşap kalıntıların parçalanması ile elde edilen parçaların levha görünümünde tasarlanmasını sağlayan ürünlerdir. Bu ahşap ürünler Medium Density Fiberboard ( MDF ) olarak adlandırılırlar. Paneller uygulanırken duvarların ebat ölçümü alınmalıdır. Daha sonra paneller uygun boyutlarda kesilir ve yapıştırılır.

 

Hazır Duvar Panel Fiyatları

Hazır duvar panel fiyatları kullanılan materyal ve ebatlarına göre belirlenir. Renk seçenekleri ve kullanılan malzeme ile istenilen görünüme ulaşılabilir. İstediğiniz estetiği sağlayan, kaliteli materyallerle elde edilen, dayanıklı ve korunaklı yapılarıyla uzun ömürlü kullanıma hazır olan hazır duvar panellerinin doğru fiyat bilgisine sitemizden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.