Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Ev Dekorasyonunda Hasır Etkisi

02-12-2022 14:01
Ev Dekorasyonunda Hasır Etkisi

Hasır geçmişten günümüze kadar çeşitli toplumlar tarafından kullanılan tasarım malzemesidir. Hasır yenilenebilir ve estetik görünüme sahip yapısıyla dekorasyon, mobilya, kaplama gibi alanlarda yaygın olarak tercih edilir. Çeşitli dekorasyon görünümleriyle dikkat çeken hasır ürünler ev, iş gibi farklı mekânlarda kullanılabiliyor. Hasırlar genel olarak doğal görünümlü, ekonomik, dayanıklı ürünlerdir. Hasırlar yalnızca iç mekânlarda değil dış bölgelerde de gölgelik, çit gibi yapılarda da kullanılabiliyor. Farklı yapı malzemeli hasırlar farklı görünüm ve kullanım özelliklerine sahiptirler. Ev ve iş yeri dekorasyonunda kullanılan hasırların koruyucu özellikleri, kolay uygulanabilir olmaları, kaliteli yapıları, dayanıklı olmaları, seçeneklerinin fazlalığı gibi birçok avantajları ile renk ve ebatlarına göre değişen fiyatlarının ekonomik olması da ekstra avantaj sağlıyor. Daha önce belirtildiği gibi hasırların farklı çeşitleri bulunuyor. Plastik hasır, bambu hasır, PVC delikli ve örgü hasır gibi farklı yapı ve görünüm özelliklerine sahip bu hasırlar, kullanım amacına ve alanına göre belirleyeceğiniz sade ve şık estetik özellikleriyle doğru dekorasyon seçeneklerinden biridir.

 

Plastik Hasır

Çeşitli mekânlarda kullanılan plastik hasır, farklı kullanım alanlarına sahiptir. Daha çok dekorasyon ve bakliyatların saklanmasında kullanılarak tahılların dayanma süresini arttırıyor. Ayrıca plastik hasırlar suya dayanıklı yapıya sahiplerdir. PVC hasır da plastik hasırdır ve ilginç tasarımlarla bambu hasır

görüntüsüne sahip olabilir.

 

Bambu Hasır

Aksesuar, mutfak eşyaları, aydınlatmalar gibi birçok ürün ve dekorasyonda yaygın olarak kullanılan ürün bambu hasır olarak bilinen malzemedir. Bambu hasırlar gölgelik sağlayan, izolasyon sağlayan yapıya sahip, ekonomik ve uygulaması kolay ürünlerdir. Suya dayanıklılıkları plastik hasıra göre zayıftır.

 

PVC Delikli Hasır

PVC delikli hasır ıslak zeminlerde, mutfak tezgâhlarında kullanılabiliyor. Kolay bir şekilde birleştirilip monte edilen bu hasırlar şık görüntüleriyle evlerde çokça tercih ediliyor.

 

PVC Örgü Hasır

PVC örgü hasır, özellikle dekorasyonda sıklıkla kullanılıyor. Çerçeve yapımından mutfak setlerine birçok alanda kullanılan örgü hasırlar kolay uygulamaya sahip, estetik görünümüyle istenilen şekil ve

kullanımla evlerde yer edinir. Ofis, ev gibi alanlarda, mobilya tasarımlarında; saksı, sandalye, çerçeve gibi ürünlerin dekorasyonlarında kullanıcıların beklediği doğal estetik görünümünü sağlayan hasırlar aynı zamanda

dayanıklı, ekonomik olmaları ve kaliteli yapıları ile yaygın olarak kullanılıyor. Hasırların değişebilen ebatları ve istenildiğinde yenilenebilen renk özellikleriyle kolay uygulanabilir ve avantaj sağlayan ürünlerdir. Gölgelik, çit, kamelya çatısı gibi alanlarda da kullanılan hasırlar korunaklı ve dayanıklı yapıları ile ev ve iş yerlerinin dış kısmında da ilgi çekici görünüm sağlar.

 

Hasır Fiyatları

Hasır fiyatları seçilen hasır çeşidine ve tasarımlara göre farklılık göstermektedir. İç ve dış alanlarda istenilen kullanım, plastik örme hasır modellerinde ebatlara göre değişim gösterir. PVC, bambu, örgü ve delikli gibi farklı görünüme ve yapıya sahip hasırlar renkleri, ebatları, kullanım alanları, kalite ve dayanıklılıkları gibi özellikleriyle farklı fiyatlara sahiplerdir. Dekorasyon, kaplama, gölgelik gibi farklı sebeplerle kullanmak istediğiniz hasır modellerinin fiyatlarına sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.